Openingsbericht voor mijn nieuwe blog

Hallo, mijn naam is David Breugem en ik heb me voorgenomen om regelmatig mijn gedachten over sociale innovatie te publiceren. Het voelt nog als een vermetel plan, te meer omdat ik relatief weinig heb gelezen en al helemaal geen verantwoord onderzoek heb gedaan. Afgezien van zelfonderzoek dan. We zullen zien. Ik hoop dat deze blog op z’n minst helpt om mijn eigen ideeën aan te scherpen. En als er dan nog iemand anders tot iets goeds geinspireerd raakt, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Met hartelijke groet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s